Microneedling

Wat is microneedling? 

Bij microneedling rollen we kleine naaldjes over de huid, waardoor minuscule gaatjes in de huid ontstaan. Dit veroorzaakt een natuurlijke reactie van het lichaam om collageen en elastine aan te maken, wat bijdraagt aan het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. Ook worden producten die na de behandeling worden aangebracht beter opgenomen.

Wij maken voor deze behandeling gebruik van de Dermapen 4. Deze pen bevat maar liefst 16 naaldjes en beschikt over een krachtige motor. Hierdoor vibreren de naaldjes nog makkelijker in de huid. Deze pen heeft daarnaast een speciale instelling voor het behandelen van littekens.

Waarvoor wordt microneedling gebruikt? 

Microneedling kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan huidproblemen. Het kan onder andere ingezet worden voor het: 

  • Verbeteren van de huidstructuur (denk aan rimpels, fijne lijntjes en grove poriën) 
  • Verzachten van huidverkleuringen 
  • Versoepelen en egaliseren van littekens en striae
  • Verminderen van haaruitval 

Een microneedling behandeling is dus voor uiteenlopende doeleinden geschikt. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem contact op met onze praktijk. We helpen je graag! 

Goed om te weten

Afhankelijk van de intensiteit van jouw behandeling zal de huid er rood uitzien. Ook kan de huid licht zwellen en eventueel schilferen in de dagen na de behandeling. Maak je geen zorgen. Dit is normaal en trekt binnen enkele dagen weg. 

Wat kan ik thuis doen? 

Jij wil zo lang mogelijk van jouw resultaten kunnen genieten. Logisch. Daarom gebruik je ook thuis de juiste producten. Deze zijn verkrijgbaar in onze kliniek. Vraag ernaar tijdens het intakegesprek of tijdens de behandeling. 

Wordt deze behandeling vergoed door de verzekering? 

Microneedling kan vergoed worden wanneer de indicatie en jouw aanvullende zorgverzekering het toelaten. Weten of dit ook voor jou geldt? We controleren het graag voor je.

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel dan +31 (0) 10-203 78 66 of vul onderstaand contactformulier in.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Ik heb interesse in of wil een afspraak maken voor:
Select an option
Ik wil graag een andere afspraak maken
Select an option
Dit is een verplicht veld

Overige behandelingen