Elektrisch epileren

Wat is elektrisch epileren? 

Heb je last van ongewenste haartjes in je gezicht die te licht zijn om weg te laten laseren? Dan is elektrisch epileren een goed alternatief. Hierbij brengen we een dun naaldje in de haarfollikel in. Deze verhit en beschadigt het haarzakje. De haren zullen hierdoor niet meer teruggroeien. Omdat ieder haartje apart wordt behandeld, is er veel tijd nodig om een groot oppervlakte aan te pakken. Ook zijn er meerdere behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Duurt even, maar dan heb je ook wat! 

Waarvoor wordt elektrisch epileren gebruikt? 

Elektrisch epileren is een effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei, zoals baardharen, haren op de bovenlip en meer. In tegenstelling tot bij laserbehandelingen, is elektrisch epileren vaak ook geschikt voor blond, grijs, wit en rood haar. 

Wat kan ik thuis doen? 

Stop tenminste 4 weken vóór de behandeling met epileren en harsen. Dit maakt de behandeling namelijk minder doeltreffend. Je mag de haren wel scheren, stop hier echter tenminste 3 dagen voor je behandeling mee voor het beste resultaat. Bescherm tijdens en na je behandelingen de behandelde huid tegen de zon. Gebruik hiervoor zonbescherming met tenminste factor 30. 

Wordt deze behandeling vergoed door de verzekering? 

Elektrisch epileren wordt meestal niet vergoed door je verzekeraar. Toch zijn er altijd uitzonderingen op die regel. Laten de indicatie en jouw aanvullende verzekering het toe? Dan kan het zo zijn dat jouw behandeling namelijk wel vergoed wordt. Dit controleren we graag voor je. 

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel dan +31 (0) 10-203 78 66 of vul onderstaand contactformulier in.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Ik heb interesse in of wil een afspraak maken voor:
Select an option
Ik wil graag een andere afspraak maken
Select an option
Dit is een verplicht veld

Overige behandelingen