Icoone / bindweefselmassage

Wat is een bindweefselmassage?

Tijdens een endermologie behandeling of bindweefselmassage masseren en stimuleren we het diepe bindweefsel. Dit zorgt voor een verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Bij deze methode behandelen we de huid, onderhoud en het onderhuids bindweefsel met een LPG apparaat of met de Icoone. Hierbij zetten we de lichaamseigen cellen aan het werk. Het aanzuigsysteem in combinatie met vibraties zorgt voor een pijnvrije maar effectieve behandeling.

Het resultaat? Een vermindering van fysieke symptomen en verschijnselen zoals erytheem, verharding, pijn, verlies van beweeglijkheid van gewrichten, spierspanning, stramheid, vermoeidheid, zwelling én verminderde rekbaarheid. Pijnvrij en soepel de dag door, dus. 

Waarvoor wordt een bindweefselmassage gebruikt?

Een bindweefselmassage kan bij alle vervormingen van het bindweefsel worden ingezet. Maar ook bij problemen met de bloedsomloop en bij spierziektes. Daar houdt het echter niet op. Indicaties voor een behandeling zijn: 

  • Lymfoedeem
  • Lipoedeem
  • Oncologische nazorg
  • Voor- en nabehandelingen bij cosmetische chirurgie
  • Chronische veneuze insufficiëntie 
  • Brandwonden en littekens

Een bindweefsel massage is dus voor uiteenlopende doeleinden geschikt. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem contact op met onze praktijk. We helpen je graag!

Wordt deze behandeling vergoed door de verzekering? 

Deze behandeling wordt meestal niet vergoed door je verzekeraar. Toch zijn er altijd uitzonderingen op die regel. Laten de indicatie en jouw aanvullende verzekering het toe? Dan kan het zo zijn dat jouw behandeling namelijk wel vergoed wordt. Dit controleren we graag voor je. 

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel dan +31 (0) 10-203 78 66 of vul onderstaand contactformulier in.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Ik heb interesse in of wil een afspraak maken voor:
Select an option
Ik wil graag een andere afspraak maken
Select an option
Dit is een verplicht veld

Overige behandelingen