Camouflage therapie

Wat is camouflagetherapie? 

Bij camouflagetherapie maken we gebruik van make-up om verschillende huidproblemen te camoufleren of verbergen. Wij werken hiervoor met verschillende merken, waaronder Microskin, Dermacolor en Keromask.

Om tot het mooiste en meest natuurlijke resultaat te komen vergelijken we de gezonde huid met de aangedane huid. We testen verschillende kleuren direct op de huid en stellen eventueel een mengsel op maat samen. Uiteraard vertellen we je ook hoe je het product het beste aanbrengt. Het resultaat? Jij kunt vol zelfvertrouwen weer op pad! 

Waarvoor wordt camouflagetherapie gebruikt? 

Camouflagetherapie kan kleurverschillen in de huid corrigeren. Deze therapie wordt gebruikt bij huidproblemen waarbij er sprake is van hyper-, hypo-, of depigmentatie van de huid. Het kan ook ingezet worden bij littekens of vaatafwijkingen zoals couperose of een wijnvlek. 

Wat kan ik thuis doen? 

Je kunt de producten die nodig zijn voor het camoufleren van jouw huidaandoening aanschaffen in onze praktijk. Het is belangrijk om deze producten netjes te bewaren. Laat de flesjes bijvoorbeeld niet onnodig openstaan om uitdroging te voorkomen. Was je sponsjes daarnaast regelmatig om bacterievorming tegen te gaan. Dit kan met een speciale reinigingsspray. Deze is uiteraard verkrijgbaar in onze praktijk.

Goed om te weten: breng jouw producten bij goed (dag)licht aan voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. 

Wordt deze behandeling vergoed door de verzekering? 

Camouflagetherapie kan vergoed worden wanneer de indicatie en jouw aanvullende zorgverzekering het toelaten. Weten of dit ook voor jou geldt? We controleren het graag voor je. 

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel dan +31 (0) 10-203 78 66 of vul onderstaand contactformulier in.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Ik heb interesse in of wil een afspraak maken voor:
Select an option
Ik wil graag een andere afspraak maken
Select an option
Dit is een verplicht veld

Overige behandelingen